0348 - 47 52 00Offerte Downloads

Ladderborging van Daksafe®

De juiste ladderborgingspunten

Daksafe ladderborging is geschikt om uw ladder stevig en veilig tegen een dakrand op te stellen. Door het zetwerk aan de bovenkant van de ladderborging kan de ladder niet meer onderuit glijden en ook niet meer naar de zijkant vallen. De sparingen in de bovenkant zijn geschikt om, eenmaal boven gekomen, de ladder ook te kunnen borgen.

Uw ladder staat altijd perfect

De schuinte van de Daksafe ladderborging geeft een indicatie van 70˚, de ideale hoek waaronder een ladder dient te worden opgesteld. Daksafe ladderborging wordt standaard geleverd met diverse bevestigingsmiddelen voor hout, beton of Plastisol beplating, een instructiebordje en handleiding.

Daksafe heeft voor ladderborging diverse modellen ontwikkeld die direct toepasbaar zijn afhankelijk van gevel en dak. Onze adviseurs helpen u graag aan de voor u juiste ladderborgingspunten.

Daksafe Ladderborging (LB) modellen

Daksafe LB Standaard: Onze standaard ladderborging, bestaande uit 5mm aluminium gezette en gepoedercoate strip. Deze ladderborging wordt ca 60mm onder de dakrand bevestigd.

Daksafe LB Standaard – verlengd: Onze standaard ladderborging, bestaande uit 5mm aluminium gezette en gepoedercoate strip. Deze ladderborging wordt ca 150mm onder de dakrand bevestigd.

Daksafe LB Verstelbaar: Verstelbare ladderborging, bestaande uit een standaard ladderborging voorzien van een instelbaar achter frame. Deze ladderborging kan ca 300mm onder de dakrand worden bevestigd.

Daksafe LB Dakrand: Ladderborging met bevestigings mogelijkheid bovenop de dakrand. Bijvoorbeeld bij aluminium boeiboorden of stalen kappen.

Daksafe LB Compact: Een kleine ladderborging voor montage op bijvoorbeeld schuurtjes. Eén boom van de ladder kan nu gezekerd worden. Wordt niet geleverd met bordje.

Daksafe LB Haaks: Complete ladderborging met haakse bevestigingsbeugels. Deze ladderborging wordt bijvoorbeeld toegepast op galerijen. Deze ladderborging wordt compleet met bevestigingshandleiding geleverd. Het is aan te bevelen deze ladderborging altijd met een constructie advies af te nemen.

Daksafe LB Maatwerk: Omdat elke daksituatie anders is levert Daksafe naast haar ladderborging (LB) modellen ook maatwerk. Zo bieden we u te allen tijde de passende oplossing!

Veilig werken op het dak, vraag het aan Daksafe

Aanhef *

Direct contact

Innovatieve valbeveiliging en dakveiligheid voor elk type dak. Van ontwerp en productie tot montage en onderhoud. Daksafe laat niets aan het toeval over.

0348 - 47 52 00

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan Verhuizen naar de Edisonweg 11, 3404 LA te IJsselstein. Voor vragen over de verhuizing of andere zaken blijven wij bereikbaar op 0348 - 47 52 00.

Ga door naar website

Onze kwaliteitsgaranties

  Logo 3 Logo 4
Innovatieve valbeveiliging & dakveiligheid.
0348 - 47 52 00 contact