0348 - 47 52 00 Offerte aanvragen Downloads

Dealers van Daksafe®

Geen concessies in veiligheid

Dealers van Daksafe® kiezen altijd voor de juiste oplossing op basis van uw daksituatie, doen geen concessies in veiligheid en zorgen met de gecertificeerde valbeveiligingssystemen en producten voor dakveiligheid van Daksafe® dat men veilig kan werken op het dak conform de gestelde wetgeving, normen en veiligheidseisen. Een zeker gevoel.

Erkende dealers

Bij onderstaande bedrijven kunt u met een gerust gevoel de zaken uit handen geven omtrent valbeveiliging en dakveiligheid. Zij zijn allen erkend dealer van Daksafe.

Dakbedekkingsbedrijf BOKO B.V. - Westknollendam

Met BOKO Dakbedekkers haalt u een partner in huis. Ons motto is dan ook: “denken en doen onder één dak”.

www.boko.nl

Mastum Daksystemen - De Meern

Mastum Daksystemen BV voelt zich thuis op alle daken. Specialist in complexe daken. Wij adviseren en renoveren en realiseren ook nieuwbouw.

www.mastum.nl

ELDO - Hardinxveld-Giessendam

Het adviseren ten aanzien van dakbedekkingconstructies en het uitvoeren van deze constructies. De activiteiten richten zich met name op de renovatie en incidenteel op de nieuwbouw.

www.eldo-bv.nl

Van Muijden Dakbedekking B.V. - Bunnik

Renovatie, nieuwbouw, utiliteitsbouw, onderhoud en service. Met diverse uiteenlopende opdrachtgevers, van particulieren, aannemers, projectontwikkelaars tot VvE’s.

www.muijden.nl

Van Vugt Dakdekkingsbedrijf B.V. - Ridderkerk

Van Vugt Dakbedekkingsbedrijf wil u graag van dienst zijn. Wij garanderen u een snelle en professionele werkwijze tegen een aantrekkelijke prijs.

www.vugtdak.nl

Dakned B.V. - ’s-Hertogenbosch

Veelzijdige vakgroothandel voor platdakmaterialen in de breedste zin. Voor zowel bitumineuze als kunststof dakbedekkingsystemen.

www.dakned.nl

Dakmanagement BV - Zeewolde

Als het gaat om topkwaliteit en vakmanschap is Dakmanagement uw betrouwbare partner! Dakbedekking, renovatie en totaalonderhoud.

www.dakmanagement.nl

Van Gent Protection B.V. - Hendrik Ido Ambacht 

Wij zijn een dakdekkers- bedrijf met vele jaren ervaring op het platte dak en onderhouden daken voor vastgoedbeheerders, VvE, woningbouwverenigingen en particulieren.

www.vangentprotection.nl

Dakvisie Nederland - Rijen

Dakvisie is als dakdekkersbedrijf gespecialiseerd in de aanleg en renovatie van bitumineuze en kunststofdakbedekkingen, maar ook van lood- en zinkwerken.

www.dakvisienederland.nl

Gebroeders du Puy BV - Biervliet

Wij zijn een middelgroot loodgieters- en dakdekkersbedrijf met een jarenlange traditie.

www.gebr-dupuy.nl

Feenstra Dakbedekking B.V. - Dronrijp

Feenstra Dakbedekking uit Friesland heeft sinds 1994 ervaring in alle soorten en maten dakbedekking.

www.feenstra-dakbedekking.nl

Installatie Bedrijf Werkendam B.V. - Werkendam

Installatiebedrijf Werkendam streeft als middelgroot bedrijf naar gestage groei door een continue verbetering van mensen en kwaliteit.

www.ibw-wdam.nl

De Boer - België

De Boer zet uw dak op de eerste plaats. De Boer is actief sinds 1922 en biedt als producent wereldwijd diensten en producten aan in bitumineuze waterdichtingssystemen via De Boer Waterproofing. We benaderen de markt via professionele partners zoals dakdekkers, distributeurs, architecten en studiebureaus.

www.deboer.be

Dakfocus B.V. - Schaijk

Dakfocus verzorgt volledig preventief en correctief onderhoud aan vooral platte daken. Gepland en ad hoc. In alle gevallen met jarenlange ervaring, expertise en waar nodig geavanceerde technieken. Wij vertellen u graag hoe modern dakonderhoud werkt.

www.dakfocus.com

Defrancq Nederland - Rijen en Zwaag

Group DEFRANCQ is een organisatie met ruim 300 medewerkers. Zij is een toonaangevend en krachtig overkoepelende organisatie van bedrijven met verschillende activiteiten in de productie en verkoop van dak- en gevelmaterialen.

www.defrancq.nl

Direct contact

Innovatieve valbeveiliging en dakveiligheid voor elk type dak. Van ontwerp en productie tot montage en onderhoud. Daksafe laat niets aan het toeval over.

0348 - 47 52 00 maak een afspraak

Veilig werken op het dak, vraag het aan Daksafe

Aanhef *

Onze kwaliteitsgaranties

Innovatieve valbeveiliging & dakveiligheid.