0348 - 47 52 00Offerte Downloads

Dealers van Daksafe®

Geen concessies in veiligheid

Dealers van Daksafe® kiezen altijd voor de juiste oplossing op basis van uw daksituatie, doen geen concessies in veiligheid en zorgen met de gecertificeerde valbeveiligingssystemen en producten voor dakveiligheid van Daksafe® dat men veilig kan werken op het dak conform de gestelde wetgeving, normen en veiligheidseisen. Een zeker gevoel.

Erkende dealers

Bij onderstaande bedrijven kunt u met een gerust gevoel de zaken uit handen geven omtrent valbeveiliging en dakveiligheid. Zij zijn allen erkend dealer van Daksafe.

Dakbedekkingsbedrijf BOKO B.V. - Westknollendam

Met BOKO Dakbedekkers haalt u een partner in huis. Ons motto is dan ook: “denken en doen onder één dak”.

www.boko.nl

Van Vugt Dakdekkingsbedrijf B.V. - Ridderkerk

Van Vugt Dakbedekkingsbedrijf wil u graag van dienst zijn. Wij garanderen u een snelle en professionele werkwijze tegen een aantrekkelijke prijs.

www.vugtdak.nl

Dakned B.V. - ’s-Hertogenbosch

Veelzijdige vakgroothandel voor platdakmaterialen in de breedste zin. Voor zowel bitumineuze als kunststof dakbedekkingsystemen.

www.dakned.nl

Dakmanagement BV - Zeewolde

Als het gaat om topkwaliteit en vakmanschap is Dakmanagement uw betrouwbare partner! Dakbedekking, renovatie en totaalonderhoud.

www.dakmanagement.nl

J. de kluyver Dakbedekkingen - Rhoon

Waar vakmanschap nog hoog in het vaandel staat!

www.kluyver.nl 

Maasdak - Ridderkerk

Met een jarenlange ervaring in de dakbedekking en in nauw overleg met u komt Maasdak BV met dé oplossing voor uw dak!

www.maasdak.nl

Gebroeders du Puy BV - Biervliet

Wij zijn een middelgroot loodgieters- en dakdekkersbedrijf met een jarenlange traditie.

www.gebr-dupuy.nl

Feenstra Dakbedekking B.V. - Dronrijp

Feenstra Dakbedekking uit Friesland heeft sinds 1994 ervaring in alle soorten en maten dakbedekking.

www.feenstra-dakbedekking.nl

Installatie Bedrijf Werkendam B.V. - Werkendam

Installatiebedrijf Werkendam streeft als middelgroot bedrijf naar gestage groei door een continue verbetering van mensen en kwaliteit.

www.ibw-wdam.nl

De Boer - België

De Boer zet uw dak op de eerste plaats. De Boer is actief sinds 1922 en biedt als producent wereldwijd diensten en producten aan in bitumineuze waterdichtingssystemen via De Boer Waterproofing. We benaderen de markt via professionele partners zoals dakdekkers, distributeurs, architecten en studiebureaus.

www.deboer.be

Verbidak - Winschoten

Verbidak biedt duurzaam, goed verzorgd kwaliteitsdakwerk. Voor nieuwbouw en bestaande bouw. Met goed opgeleide medewerkers geeft Verbidak een passend antwoord op de wensen van de opdrachtgevers. Ons uitgangspunt is: kwaliteit, service, duurzaamheid en persoonlijke aandacht. Deze Verbidak-aanpak ziet u overal binnen ons bedrijf terug.

www.verbidak.nl

Winans Dakwerken - Blokzijl

Winans Dakwerken bestaan sinds 1993 en hebben rond 50 actieve medewerkers in ons midden. Ze zijn gespecialiseerd in het leveren en aanbrengen van bitumineuze en kunststof dakbedekkingen, isolaties, onderconstructies en alle soorten dakdoorvoeren, daglichtconstructies en details.

www.winans.nl

Defrancq Nederland - Rijen en Zwaag

Group DEFRANCQ is een organisatie met ruim 300 medewerkers. Zij is een toonaangevend en krachtig overkoepelende organisatie van bedrijven met verschillende activiteiten in de productie en verkoop van dak- en gevelmaterialen.

www.defrancq.nl

 

Veilig werken op het dak, vraag het aan Daksafe

Aanhef *

Direct contact

Innovatieve valbeveiliging en dakveiligheid voor elk type dak. Van ontwerp en productie tot montage en onderhoud. Daksafe laat niets aan het toeval over.

0348 - 47 52 00

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan Verhuizen naar de Edisonweg 11, 3404 LA te IJsselstein. Voor vragen over de verhuizing of andere zaken blijven wij bereikbaar op 0348 - 47 52 00.

Ga door naar website

Onze kwaliteitsgaranties

  Logo 3 Logo 4
Innovatieve valbeveiliging & dakveiligheid.
0348 - 47 52 00 contact