0348 - 47 52 00 Offerte aanvragen Downloads

Ankerpunten valbeveiliging van Daksafe®

Conform EN 795-A

Verbonden door veiligheid, dat is de garantie van de ankerpunten van Daksafe®. Voor daktoetredingen en veilig werken op het dak heeft Daksafe ankerpunten ontwikkeld die uitvoerig zijn getest en voldoen aan de gestelde EN 795-A normering ter bevestiging van valbeveiligingsmiddelen en ter voorkoming van valgevaar. Alle daarvoor bedoelde PBM's kunnen eenvoudig en snel aan de ankerpunten worden bevestigd. Zo bieden we het complete gamma van vaste en mobiele ankerpunten als valbeveiliging voor platte daken, schuine daken en groen-/sedumdaken. Omdat elke daksituatie anders is voorzien we u te allen tijde van een deskundig advies op locatie. Daksafe biedt altijd de passende oplossing.

Veilig werken op het dak, vraag het aan Daksafe

Aanhef *

Direct contact

Innovatieve valbeveiliging en dakveiligheid voor elk type dak. Van ontwerp en productie tot montage en onderhoud. Daksafe laat niets aan het toeval over.

0348 - 47 52 00 maak een afspraak

Vacature Monteur Valbeveiliging (40 uur)

Daksafe is op zoek naar een fulltime monteur valbeveiliging die per direct aan de slag kan met uitdagende projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers door heel Nederland. Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk de vacature!

Onze kwaliteitsgaranties

Logo 1 Logo 2 Logo 3 Logo 4
Innovatieve valbeveiliging & dakveiligheid.
0348 - 47 52 00 contact