0348 - 47 52 00Offerte Downloads

Valbeveiliging wetgeving, arbonormen en veiligheidseisen

Daksafe ontzorgt.

Dat werken op hoogte gevaarlijk is, daarmee vertellen we u niets nieuws. De bescherming van uzelf en uw collega’s bij werken op hoogte is zelfs wettelijk geregeld. Zo is de werkgever altijd zelf verantwoordelijk voor zijn personeel! De werkgever dient altijd te zorgen voor een veilige werkomgeving voor het personeel (hetgeen is vastgelegd in de Arbowet). De valbeveiliging wetgeving, arbonormen en veiligheidseisen voor het waarborgen van dakveiligheid zijn vastgelegd in de volgende katernen:

  • Arbobesluit Artikel 3.16: Voorkomen valgevaar
  • Arbobesluit Artikel 7.23 Gebruik van arbeidsmiddelen voor werken op hoogte.
  • Arbocatalogus: Voorzieningen bij valgevaar

Exact weten wat u moet doen

Daksafe begrijpt dat het soms lastig kan zijn om te achterhalen welke regels en plichten voor u gelden. En daar komt dan ook nog eens bij dat elke daksituatie weer net iets anders is. Voor de juiste toepasbaarheid van de huidige wet- en regelgeving in uw situatie adviseren wij om een Risico Inventarisatie en Evaluatie voor uw dak te laten opstellen. Hiermee kunnen we exact bepalen of er veiligheidsmiddelen op het dak moeten worden gebruikt en welke daar minimaal voor nodig zijn.

Veilig werken op het dak, vraag het aan Daksafe

Aanhef *

Direct contact

Innovatieve valbeveiliging en dakveiligheid voor elk type dak. Van ontwerp en productie tot montage en onderhoud. Daksafe laat niets aan het toeval over.

0348 - 47 52 00 maak een afspraak

Daksafe is op zoek naar jou!

Wegens aanhoudende drukte en een op volle toeren draaiende economie, zijn we op zoek naar een uitbreiding van ons montage en magazijn team.

Bekijk hier onze vacatures!

Onze kwaliteitsgaranties

Logo 1 Logo 2 Logo 3 Logo 4
Innovatieve valbeveiliging & dakveiligheid.
0348 - 47 52 00 contact