0348 - 47 52 00Offerte Downloads

Kennismaken met Daksafe BV

Verbonden door veiligheid

Specialist in valbeveiliging & dakveiligheid

Werken op daken is tegenwoordig aan heel wat wettelijke regels, arborichtlijnen en veiligheidsvoorschriften gebonden. Daar weten we bij Daksafe alles van. Want Daksafe is dé specialist op het gebied van dakveiligheid. We ontwikkelen, produceren, monteren, onderhouden en keuren. Van innovatieve valbeveiligingssystemen tot gepatenteerde producten voor daktoetreding en veilig werken op het dak.

Elke daksituatie is anders.

Omdat elke daksituatie anders is voldoen de standaard veiligheidsproducten niet altijd. Daksafe heeft als een van de eerste producenten in Nederland de kennis, kunde en ervaring in huis om voor elke situatie een passende oplossing te leveren. Dat kan met behulp van ons standaard productassortiment van valbeveiligingssystemen en dakveiligheidsproducten of door het leveren van klantspecifiek maatwerk. Ook bij het verlijmen van veiligheidsconstructies kunt u op ons rekenen.

‘Wij richten uw dak veilig in. Voor ons heel gewoon, voor u heel veilig.’

Verbonden door veiligheid

Daksafe staat voor vakmanschap, service, heldere adviezen en pasklare oplossingen voor valbeveiliging, daktoetreding en veilig werken op het dak. Al onze producten zijn gecertificeerd conform de geldende normen en veiligheidseisen. De kwaliteit van onze dienstverlening wordt tevens bevestigd doordat we ISO:9001, ISO:14001 en VCA* gecertificeerd zijn en erkend lid van Instituut voor Dakveiligheid.

  

Standaard of maatwerk, zeker Daksafe.

  • Innovatieve valbeveiliging voor elk dak
  • Maatwerkspecialist voor niet-standaard daken
  • Eigen servicedienst voor keuring & onderhoud
  • ISO:9001, ISO:14001 en VCA*-gecertificeerd
  • Erkend lid van Instituut voor Dakveiligheid (IVD)

Adviesgesprek aanvragen

Veilig werken op het dak, vraag het aan Daksafe

Aanhef *

Direct contact

Innovatieve valbeveiliging en dakveiligheid voor elk type dak. Van ontwerp en productie tot montage en onderhoud. Daksafe laat niets aan het toeval over.

0348 - 47 52 00

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan Verhuizen naar de Edisonweg 11, 3404 LA te IJsselstein. Voor vragen over de verhuizing of andere zaken blijven wij bereikbaar op 0348 - 47 52 00.

Ga door naar website

Onze kwaliteitsgaranties

  Logo 3 Logo 4
Innovatieve valbeveiliging & dakveiligheid.
0348 - 47 52 00 contact