0348 - 47 52 00Offerte Downloads

Valbeveiliging onderhoud, keuring & inspectie

Veilig blijven werken

Ook op het gebied van onderhoud, keuring en inspecties aan valbeveiliging wil Daksafe de beste in Nederland zijn. Daksafe legt de lat expres hoog omdat wij op het gebied van dakveiligheid geen concessies doen. Het Daksafe Service Center keurt en test elk type valbeveiliging en PBM. Wij zorgen ervoor dat al uw systemen geïnspecteerd, onderhouden en gecertificeerd zijn, zodat u veilig aan het werk kunt blijven.

Daksafe regelt het gewoon, elk jaar.

Als beheerder of eigenaar van arbeids- en/of veiligheidsmiddelen (bijv. persoonlijke beschermingsmiddelen) dient u rekening te houden met alle aspecten die komen kijken bij het veilig en up-to-date te houden van al deze middelen. Daksafe Service Center is dé plek waar u terecht kunt voor deze diensten. U kunt ons bellen voor een afspraak of planning. Wij houden de frequenties van onderhoud bij en melden ons elk jaar bij u voor een nieuwe afspraak.

Veilig werken op het dak, vraag het aan Daksafe

Aanhef *

Direct contact

Innovatieve valbeveiliging en dakveiligheid voor elk type dak. Van ontwerp en productie tot montage en onderhoud. Daksafe laat niets aan het toeval over.

0348 - 47 52 00

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan Verhuizen naar de Edisonweg 11, 3404 LA te IJsselstein. Voor vragen over de verhuizing of andere zaken blijven wij bereikbaar op 0348 - 47 52 00.

Ga door naar website

Onze kwaliteitsgaranties

  Logo 3 Logo 4
Innovatieve valbeveiliging & dakveiligheid.
0348 - 47 52 00 contact