0348 - 47 52 00Offerte Downloads

Valpreventie met verhoogd kabelsysteem geplaatst in Amsterdam

Valbeveiliging naar nieuwe hoogtes gebracht

In opdracht van BAM, één van de meest succesvolle Europese bouwgroepen, hebben wij gezorgd dat er veilig dakonderhoud en onderhoud aan de zonnepanelen plaats kan vinden bij het Amstelkwartier in Amsterdam met behoud van rendement op de PV-panelen.

Hoger rendement op zonnepanelen met valpreventie

Goed en regelmatig onderhoud aan zonnepanelen verhoogt het rendement. Maar hoe vaker u op het dak te vinden bent, hoe groter het risico op ongevallen. Naast het regelmatige onderhoud wilt u ook de schaduw beperken om het rendement hoog te houden. Grote hekwerken als valbeveiliging waren daarom geen optie.

Het kabelsysteem loopt over de zonnepanelen en zorgen voor minimaal rendementsverlies, maar maximale beveiliging. Vanzelfsprekend is de valbeveiliging volgens de EN 795-norm goedgekeurd.

Gooi een lijntje uit en word het volgende succesverhaal

Vraag naar ons kabelsysteem via onderstaand formulier. Met behulp van een verhoogd kabelsysteem hebben kunt u ook weer veilig het dak betreden om onderhoud uit te voeren, zonder het rendement van uw zonnepanelen te verliezen.

Veilig werken op het dak, vraag het aan Daksafe

Aanhef *

Direct contact

Innovatieve valbeveiliging en dakveiligheid voor elk type dak. Van ontwerp en productie tot montage en onderhoud. Daksafe laat niets aan het toeval over.

0348 - 47 52 00

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan Verhuizen naar de Edisonweg 11, 3404 LA te IJsselstein. Voor vragen over de verhuizing of andere zaken blijven wij bereikbaar op 0348 - 47 52 00.

Ga door naar website

Onze kwaliteitsgaranties

  Logo 3 Logo 4
Innovatieve valbeveiliging & dakveiligheid.
0348 - 47 52 00 contact