0348 - 47 52 00 Offerte aanvragen Downloads

Valbeveiliging Stadsdeelkantoor Leyweg te Den Haag

Valpreventie in Den Haag

Op het dak van het Stadsdeelkantoor op de Leyweg in Den Haag zijn verschillende veiligheidsvoorzieningen geplaatst door Daksafe in opdracht van Krämer Bouw. Er is een valbeveiligingssysteem ontwikkeld met verschillende veiligheidsvoorzieningen waardoor de daken weer veilig kunnen worden onderhouden.

Maatwerk oplossingen

Bijzonder in dit project zijn de getrapte daken aan de zijkanten van het gebouw welke allen voorzien zijn van kunststof vlonderplanken. Hiervoor is door Daksafe een aangepast aanlijnsysteem aangelegd welke voor voldoende hoogte zorgt om praktisch te kunnen gebruiken. Tevens zijn, ten behoeve van het aanzicht van de daken, trapconstructies gefabriceerd van vlonderplanken om een eenduidig aanzicht van de daken te creëren. Dit project typeert zich door de vele maatwerk oplossingen die Daksafe kan bieden voor valbeveiliging.

Veilig werken op het dak, vraag het aan Daksafe

Aanhef *

Direct contact

Innovatieve valbeveiliging en dakveiligheid voor elk type dak. Van ontwerp en productie tot montage en onderhoud. Daksafe laat niets aan het toeval over.

0348 - 47 52 00 maak een afspraak

Vacature Monteur Valbeveiliging (40 uur)

Daksafe is op zoek naar een fulltime monteur valbeveiliging die per direct aan de slag kan met uitdagende projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers door heel Nederland. Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk de vacature!

Onze kwaliteitsgaranties

Logo 1 Logo 2 Logo 3 Logo 4
Innovatieve valbeveiliging & dakveiligheid.
0348 - 47 52 00 contact