0348 - 47 52 00 Offerte aanvragen Downloads

Valbeveiliging Sint Nicolaas kerk Amsterdam

Valbeveiliging met kooi- en gevelladders

In opdracht van Bruijnesteijn Groep te Amsterdam heeft Daksafe een valpreventie gerealiseerd voor de Sint Nicolaas kerk te Amsterdam. De Monumentenwacht heeft in 2015 een Risico inventarisatie & evaluatieplan gemaakt van de R.K. Kerk en Pastorie St Nicolaas. Aan de hand van dit rapport heeft Daksafe een opname gedaan en een offerte uitgebracht aan Bruijnesteijn Groep.

Valbeveiliging & dakveiligheid in Amsterdam

Om te beginnen heeft Daksafe de kerk voorzien van de nodige klimmaterialen die voldoen aan de NEN EN 14122-4 zowel binnen en buiten aan de kerk. Het gaat hier om kooi- en gevelladders, maar ook aluminium ladders speciaal voor in de torens. De bestaande ladderhaken op de eerste rij vanuit de dakgoot genomen, zijn constructief aangepast zodat ook deze weer voldoen en bruikbaar zijn. De RVS kabelsystemen zijn langs de gehele dakranden van de R.K. Kerk en Pastorie St Nicolaas gemonteerd.

De samenwerking met Daksafe

Via mond op mond reclame is Bruijnesteijn Groep bij Daksafe terecht gekomen en heeft door ons goede advies en vertrouwen voor ons gekozen. Tot nu toe zijn wij beiden erg tevreden over deze samenwerking. Na de bouwvakvakantie zullen onze gehele werkzaamheden klaar zijn en is het dak helemaal veilig voor komend jaar.

Veilig werken op het dak, vraag het aan Daksafe

Aanhef *

Direct contact

Innovatieve valbeveiliging en dakveiligheid voor elk type dak. Van ontwerp en productie tot montage en onderhoud. Daksafe laat niets aan het toeval over.

0348 - 47 52 00 maak een afspraak

Vacature Monteur Valbeveiliging (40 uur)

Daksafe is op zoek naar een fulltime monteur valbeveiliging die per direct aan de slag kan met uitdagende projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers door heel Nederland. Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk de vacature!

Onze kwaliteitsgaranties

Logo 1 Logo 2 Logo 3 Logo 4
Innovatieve valbeveiliging & dakveiligheid.
0348 - 47 52 00 contact