0348 - 47 52 00 Offerte aanvragen Downloads

Valbeveiliging Holland Spoor Den Haag

Unieke valbeveiliging met kunststofkabel

In opdracht van hoofdaannemer Anton Rail & Infra en BOKO Dakbedekkers heeft Daksafe voor station Holland Spoor in Den Haag een valbeveiliging met kunststofkabel geleverd. BOKO heeft alle daken gerenoveerd en overlaagt met EPDM van Carlisle waardoor deze, ondanks de flinke hellingen, redelijk goed beloopbaar zijn.

Aanlijntraject met 150+ ankerpunten

Om gebruik te kunnen maken van een valbeveiliging met kunststofkabel heeft Daksafe speciale systeemonderdelen ontwikkeld. Het totale aanlijntraject van 1,2 km lang bevat meer dan 150 ankerpunten. In verband met het monumentale karakter van het pand zijn alle ankerpunten “blind bevestigd” waardoor deze niet zichtbaar zijn vanaf de onderzijde van de constructie. Op alle dakdelen van het station kan nu veilig en aangelijnd gewerkt worden.

Veilig werken op het dak, vraag het aan Daksafe

Aanhef *

Direct contact

Innovatieve valbeveiliging en dakveiligheid voor elk type dak. Van ontwerp en productie tot montage en onderhoud. Daksafe laat niets aan het toeval over.

0348 - 47 52 00 maak een afspraak

Vacature Monteur Valbeveiliging (40 uur)

Daksafe is op zoek naar een fulltime monteur valbeveiliging die per direct aan de slag kan met uitdagende projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers door heel Nederland. Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk de vacature!

Onze kwaliteitsgaranties

Logo 1 Logo 2 Logo 3 Logo 4
Innovatieve valbeveiliging & dakveiligheid.
0348 - 47 52 00 contact