0348 - 47 52 00 Offerte aanvragen Downloads

Valbeveiliging de Trip Utrecht

Veelzijdig dakbeveiligings project

Midden in de wijk Rotsoord in Utrecht startte bouwbedrijf Boele & van Eesteren in oktober 2014 met de realisatie van het project de Trip. Een project bestaande uit drie gebouwen, de Kade, de Helling en de Briljant, waar inmiddels in totaal 255 huurappartementen voor starters, bedrijfsruimte voor creatieve ondernemers en horecaruimte gerealiseerd zijn.

Veel verschillende maatwerk oplossingen toegepast

Daksafe is in opdracht van Installatiebedrijf Werkendam vanaf een vroeg stadium betrokken geweest bij het ontwerp van de veiligheidsvoorzieningen op de daken. Geen overbodige luxe gezien het grote aantal pv-panelen op de daken. Daksafe heeft in dit project onder andere de aanlijn-kabelsystemen, losse ankerpunten, brugtrappen en de toegang tot de daken geleverd en gemonteerd. Het resultaat: goed beloopbare daken waar onderhoudspartijen op een veilige wijze hun werkzaamheden kunnen verrichten op alle dakniveaus.

Jaarlijkse inspectie

Na levering van de valbeveiliging verzorgt Daksafe tevens de jaarlijkse inspectie van de geleverde veiligheidsystemen. 

Voldoe aan de Arbowet

Direct contact

Innovatieve valbeveiliging en dakveiligheid voor elk type dak. Van ontwerp en productie tot montage en onderhoud. Daksafe laat niets aan het toeval over.

0348 - 47 52 00 maak een afspraak

Veilig werken op het dak, vraag het aan Daksafe

Aanhef *

Onze kwaliteitsgaranties

Innovatieve valbeveiliging & dakveiligheid.