0348 - 47 52 00 Offerte aanvragen Downloads

Daksafe steekt handen uit de mouwen voor Woonzorgcentrum De Mantel

In samenwerking met Florence Zorg en Gezondheid

Net als vorig jaar, was er weer een succesvolle Daksafe vrijwilligersdag. Samen met het gehele team hebben we dit jaar geholpen bij Woonzorgcentrum De Mantel in Voorburg. Een verzorgingstehuis die zorg biedt aan mensen met dementie of lichamelijke klachten. 

Geschilderd, schoongemaakt en overige klusjes

De hele dag was het team hard aan het werk in Woonzorgcentrum De Mantel. Binnen en buiten werd er geschilderd, stoelen kregen nieuwe stoeldoppen, kraanslangetjes werden vervangen, de belijning van de stoeprand is hersteld en alle balkons schoongeveegd. Klusjes waar geen tijd of budget voor was om te laten uitvoeren. 

Dankbaar voor de inzet

Edwin van Seters, de locatie manager van het zorgcentrum, was erg blij met onze hulp. Onze dank ook aan hem voor de goede verzorging tijdens ons bezoek. Wij hebben erg genoten van deze dag. 

Veilig werken op het dak, vraag het aan Daksafe

Aanhef *

Direct contact

Innovatieve valbeveiliging en dakveiligheid voor elk type dak. Van ontwerp en productie tot montage en onderhoud. Daksafe laat niets aan het toeval over.

0348 - 47 52 00 maak een afspraak

Vacature Monteur Valbeveiliging (40 uur)

Daksafe is op zoek naar een fulltime monteur valbeveiliging die per direct aan de slag kan met uitdagende projecten voor uiteenlopende opdrachtgevers door heel Nederland. Word jij onze nieuwe collega?

Bekijk de vacature!

Onze kwaliteitsgaranties

Logo 1 Logo 2 Logo 3 Logo 4
Innovatieve valbeveiliging & dakveiligheid.
0348 - 47 52 00 contact