0348 - 47 52 00Offerte Downloads

Kabelsysteem voor dakbeveiliging in Veenendaal

Veilig en verantwoord onderhoud plegen aan het dak

Voor het nieuwbouwappartement Brouwershof in Veenendaal hebben wij een KS1 Kabelsysteem geplaatst: dakveiligheid gegarandeerd!

Kabelsysteem van de hoogste kwaliteit

Veiligheid, duurzaamheid, eenvoud en gebruikersgemak. Vier pijlers die bij het geplaatste kabelsysteem in Veenendaal hoog in het vaandel staan. Door de toepassing van RVS 316 materialen zijn zowel de duurzaamheid als het 100% hergebruik gegarandeerd.

Op het dak in Veenendaal is het KS1 kabelsysteem op verhogingsbussen geplaatst van 300mm. Met een garantie van 15 jaar bieden wij ook deze dakwerkers jarenlang veilig dakonderhoud.

Word het volgende succesverhaal!

Door het toepassen van onze verhogers heeft Daksafe een systeem ontwikkeld dat in vele gevallen een oplossing kan bieden voor zowel PV-panelen als luchtkanalen e.d. obstakels.

Op deze manier kan het gehele dak veilig betreden worden en is men continu aangelijnd om hun werkzaamheden uit te voeren. Vraag naar ons kabelsysteem via onderstaand formulier.

Veilig werken op het dak, vraag het aan Daksafe

Aanhef *

Direct contact

Innovatieve valbeveiliging en dakveiligheid voor elk type dak. Van ontwerp en productie tot montage en onderhoud. Daksafe laat niets aan het toeval over.

0348 - 47 52 00

Wij gaan verhuizen!

Wij gaan Verhuizen naar de Edisonweg 11, 3404 LA te IJsselstein. Voor vragen over de verhuizing of andere zaken blijven wij bereikbaar op 0348 - 47 52 00.

Ga door naar website

Onze kwaliteitsgaranties

  Logo 3 Logo 4
Innovatieve valbeveiliging & dakveiligheid.
0348 - 47 52 00 contact