0348 - 47 52 00 Offerte aanvragen Downloads

Daksafe steekt handen uit de mouwen voor bewoners Mariahoeve

Nieuwe samenwerkingspartner van Stichting Florence Wenst

Als nieuwe samenwerkingspartner Daksafe van Florence Wenst heeft onlangs flink de handen uit de mouwen gestoken in expertisecentrum Mariahoeve van Florence in Den Haag. Als dagje uit met het gehele bedrijf werd dit jaar gekozen om te gaan helpen in een woonzorgcentrum.

Geschuurd, geschilderd en pannenkoeken gebakken

Binnen Mariahoeve van Florence werd er hard gewerkt. Alle houten leuningen werden van de muur gehaald, geschuurd, geschilderd en weer opnieuw aangebracht. Er werden pannenkoeken gebakken voor de bewoners en ook de tuin kreeg een opknapbeurt door het weghalen van het onkruid en het planten van nieuwe eenjarige bloemen. Als klap op de vuurpijl werden de wanden op de eerste verdieping in de verf gezet, wat een zeer mooi resultaat heeft.

Gezellig uit, aan de slag voor een ander

Björn Torres, algemeen directeur van Daksafe, heeft bewust gekozen om partner te worden van Florence Wenst. Hij is opgegroeid in Den Haag en zijn moeder woont er nog. De affiniteit met de ouderenzorg komt van zijn moeder die vroeger werkzaam was in de zorg. Björn hoopt met de opknapactie in Mariahoeve een bijdrage te hebben geleverd aan het woongenot van de bewoners. Daarnaast wil hij graag dat de medewerkers van Daksafe bewust worden van de ouderenzorg en hetgeen wat er speelt in zo’n omgeving. De medewerkers hebben de dag in Mariahoeve als heel positief ervaren. Björn heeft aangegeven ook volgend jaar weer iets voor Florence te willen betekenen.

Direct contact

Innovatieve valbeveiliging en dakveiligheid voor elk type dak. Van ontwerp en productie tot montage en onderhoud. Daksafe laat niets aan het toeval over.

0348 - 47 52 00 maak een afspraak

Veilig werken op het dak, vraag het aan Daksafe

Aanhef *

Onze kwaliteitsgaranties

Innovatieve valbeveiliging & dakveiligheid.