0348 - 47 52 00 Offerte aanvragen Downloads

Mobiele valbeveiliging met Daksafe verplaatsbare ankerpunten

MP Clamp

Mobiele valbeveiliging wordt met de verplaatsbare ankerpunten van Daksafe snel en eenvoudig geregeld. De mobiele ankers van Daksafe zijn vervaardigd conform de geldende veiligheidseisen en -normeringen en zijn geschikt voor platte daken en hellende daken met een hellingshoek tot 5 graden. Afhankelijk van uw daksituatie bieden we een passende oplossing voor mobiele valbeveiliging met de MP Clamp. 

Daksafe MP Clamp mobiel anker

Daksafe MP Clamp is een verplaatsbaar verankeringspunt dat zich laat bevestigen aan de meest voorkomende onderhoudsinstallaties op platte daken, bestaande uit een buis-, HE-, of IPE-profiel. Daksafe MP Clamp is als mobiel anker vervaardigd en voldoet aan de EN 795-B normering.

Met de MP Clamp kunt u zich eenvoudig verankeren aan de bestaande railbaan van de gevelonderhoudsinstallatie en veilig op hoogte werken. Het aanbrengen van de MP Clamp is eenvoudig. De MP Clamp loopt gemakkelijk over de railbaan, ook door de bochten.

De voordelen op een rij

  • Geschikt voor zowel buis-, HE- en IPE-profielen.
  • Gemakkelijk mee te nemen naar elk object.
  • Klein- en lichtgewicht model (1,9 kg).
  • Gecoat in RAL9004 (signaalzwart).
  • Voldoet aan de EN 795-B.

Veilig werken op het dak, vraag het aan Daksafe

Aanhef *

Direct contact

Innovatieve valbeveiliging en dakveiligheid voor elk type dak. Van ontwerp en productie tot montage en onderhoud. Daksafe laat niets aan het toeval over.

0348 - 47 52 00 maak een afspraak

Onze kwaliteitsgaranties

Logo 1 Logo 2 Logo 3 Logo 4
Innovatieve valbeveiliging & dakveiligheid.
0348 - 47 52 00 contact